advert 1
advert 2
advert 3

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

iPomożecie mi przetłumaczyć w czasie Perfekt?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: iPomożecie mi przetłumaczyć w czasie Perfekt?

iPomożecie mi przetłumaczyć w czasie Perfekt? 11 lata, 8 mies. temu #320

• silesia2007
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Mój pierwszy dzień w szkole był ciekawy. Pojechałem tam z mamą i siostrą. Na początku było połączenia. Potem dzieci poszedł ze swoim nauczycielem do jego klasie było kolorowe i ściany wisiały znaków z liter i cyfr.Pani była bardzo miła i uprzejma. Super ludzie, których spotkałem w klasie, podczas zajęć nie był wielki. Bądź w kontakcie z niektórymi. Oprócz pozdrowieniami - nauczyciel, zabrał nas wokół szkoły. Wykazało, gdzie szatnia, siłownia i biblioteka, z nauczycielami, aby pozostać w kontakcie.
Bardzo dobre wspomnienia z pierwszego dnia szkoły.

dziękuję za pomoc

Odp: iPomożecie mi przetłumaczyć w czasie Perfekt? 11 lata, 7 mies. temu #333

Pomogłabym, ale tekst jest raczej niezrozumiały. Jeśli chcesz poprawić swój niemiecki polecam stronę www.niemiecki.co. Znajdziesz tam ćwiczenia, wytłumaczoną gramatykę, testy i quizy. Osobom, które samodzielnie uczą się niemieckiego polecam wykłady na You Tube niemiecki.co lub „Angielski to mus, niemiecki twój plus”

Odp: iPomożecie mi przetłumaczyć w czasie Perfekt? 11 lata, 7 mies. temu #337

• DarekCz
  • Senior Boarder
  • Oklaski: 1
silesia2007 napisał:
Mój pierwszy dzień w szkole był ciekawy. Pojechałem tam z mamą i siostrą. Na początku było połączenia. Potem dzieci poszedł ze swoim nauczycielem do jego klasie było kolorowe i ściany wisiały znaków z liter i cyfr.Pani była bardzo miła i uprzejma. Super ludzie, których spotkałem w klasie, podczas zajęć nie był wielki. Bądź w kontakcie z niektórymi. Oprócz pozdrowieniami - nauczyciel, zabrał nas wokół szkoły. Wykazało, gdzie szatnia, siłownia i biblioteka, z nauczycielami, aby pozostać w kontakcie.
Bardzo dobre wspomnienia z pierwszego dnia szkoły.

dziękuję za pomoc

Co za dramatycznie napisany tekst! Tego się po prostu nie dam przetłumaczyć!
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.06 sekundy